Bloom beauty treatments

Bloom beauty treatments

Gezichtsbehandeling

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u kiezen uit vele behandelingen. Het doel van BLOOM is om samen met u het gewenste resultaat te bereiken en ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel de deur uitstapt. Er wordt een intake gedaan waarbij u precies aan kunt geven wat uw wensen zijn en welk resultaat u graag zou willen. Daarna volgt een huidanalyse en wordt er gekeken welke behandeling er het beste bij uw huid past. Met de beste behandeling en advies voor thuis zorgen we samen dat uw huid optimaal verbeterd.

Gezichtsbehandelingen

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn kunt u kiezen uit vele behandelingen. Het doel van BLOOM is om samen met u het gewenste resultaat te bereiken en ervoor te zorgen dat u met een tevreden gevoel de deur uitstapt. Er wordt een intake gedaan waarbij u precies aan kunt geven wat uw wensen zijn en welk resultaat u graag zou willen. Daarna volgt een huidanalyse en wordt er gekeken welke behandeling er het beste bij uw huid past. Met de beste behandeling en advies voor thuis zorgen we samen dat uw huid optimaal verbeterd.

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met het merk Kalahari Lifestyle ontwikkeld door Carina Franck die ook Nimue Skin Technology heeft ontwikkeld. Kalahari Lifestyle staat bekend als een phyto-effectieve product range en is opgericht na jaren van toegewijd onderzoek door een team van botanische experts en cosmetische wetenschappers. De zeer effectieve formuleringen bevatten superieure plantaardige oliën en Afrikaanse plant extracten die samengesteld zijn met ingrediënten van bekende internationale laboratoria. Het bijzondere aan de behandelingen is dat de maskers op maat gemaakt kunnen worden door extra phyto extracten en phyto gels. Hierdoor kan elke behandeling aan uw huid behoefte worden aangepast. Kalahari Lifestyle biedt zichtbare resultaten en is geschikt voor alle huidtypes.

 

Toewijding aan kwaliteit

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

  • • Kalahari producten zijn 100% natuurlijk.
  • • Kalahari producten worden niet getest op dieren.
  • • De meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar.
  • • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, ISO-propyleen, glycol, formaldehyde of minerale oliën.
  • • Milieubewust.
  • • Betaalbaar.
  • • We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.
  • • Kalahari ondersteunt ook verschillende goede doelen.

Huid ondersteunende behandelingen

Bindweefselmassage gezicht (los)                                                                 € 22,00
Reiniging, bindweefselmassage, crème 

HoneyBush treatment (elk huidtype)                                                            € 44,00
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, masker, massage van nek en schouders, afsluitende crème.

Lipid Rich treatment (elk huidtype, behalve vette huid)                        € 60,00
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, massage van gezicht, nek en schouders met honeybush masker en facial butter, afsluitende crème.

Vita-gel treatment (elk huidtype, behalve de gevoelige huid)                €60,00
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, vita- gel, honeybush masker, massage van nek en schouders, phyto treatment gel, afsluitende crème.

Phytic Clay treatment (vette huid, acne, pigmentvlekken)                    € 60,00 
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, clay mask, honeybush masker, massage van nek en schouders, afsluitende crème.

Vitamin C treatment (elk huidtype)                                                               € 69,00
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, vitamine C behandeling, honeybush masker, massage van nek en schouders, phyto treatment gel, afsluitende crème.

Phyto Enzyme Compound (PEC) (elke huidtype)                                      € 69,00
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, phyto treatment gel, honeybush masker, afsluitende crème.

Intense Peel (kan alleen na ervaring met Kalahari)                                   € 102,00
Intensieve behandeling voor diverse huidproblemen. Alleen in overleg met de specialist.