De procedure

Eerst bespreek ik uw wensen en kijk ik naar de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna teken ik de wenkbrauwen met een potlood net zolang tot u helemaal tevreden bent. Door middel van een meetsysteem kijk ik of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. We kiezen samen de kleur die het best bij uw eigen haarkleur en huidskleur past

De roodheid na de behandeling verdwijnt binnen een dag. De behandeling duurt gemiddeld  2 uur.

Veiligheid


Het is voor u als consument belangrijk om te weten of er veilig getatoeëerd wordt. Elke salon die microblading, permanente make- up aanbiedt is verplicht een keuring te laten doen door de GGD. Controleer dit ook altijd voor u ergens naartoe gaat!!

Voor de behandeling gebruik ik goedgekeurde pigmenten (geen giftige stoffen en hypoallergene pigmenten). Voor iedere klant wordt een nieuw mesje gebruikt, alles volgens de hygiënische standaards en regels van de GGD.

De salon is gekeurd door de GGD dit kunt u ook terug vinden op hun site.

http://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/

Waarom microblading?

– U bent het zat om iedere dag je wenkbrauwen te tekenen

– U wenkbrauwen zijn ongelijk

– U wilt natuurlijk ogende wenkbrauwen
– U wilt dat je wenkbrauwen er altijd goed uitzien. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs   tijdens het sporten
– Elk haartje dat mist wordt individueel getekend, dit zorgt het voor het meest natuurlijke effect
– Het resultaat wordt aangepast met de juiste kleur de juiste vorm en juiste haargroeirichting

– Het geeft een open blik en kan een liftend effect geven

Hoe lang blijft het zitten?

De houdbaarheid van het pigment hangt af van het huidtype en levenswijze (veel zonnen, cosmetische behandelingen enz.) De resultaten blijven tussen de 1 tot 3 jaar, 4 tot 6 weken na de eerste behandeling kunt een touch-up laten uitvoeren, hierbij worden eventuele minder goed gepakte gedeeltes bijgewerkt. Een jaarlijkse touch-up behandeling wordt aanbevolen om het mooiste resultaat te behouden

 

Tarieven 2019

Microblading basis behandeling incl. tekenen, kleur kiezen, opmeten € 275,00

We bespreken uw wensen en de conditie van de eigen wenkbrauwen. Daarna tekenen we de wenkbrauwen af tot we de gewenste wenkbrauwen gecreëerd hebben. Kiezen de juiste kleur. Door middel van een meetsysteem analyseren we of de wenkbrauwen symmetrisch zijn. Als alles helemaal naar uw wens is worden de wenkbrauwen definitief gezet d.m.v. microblading.

Touch-up behandeling na 4 tot 6 weken ( bij de prijs inbegrepen )

Deze behandeling wordt uitgevoerd na de basis behandeling. Wanneer bepaalde delen niet goed pakken worden deze tijdens de touch-up behandeling bijgewerkt.

Touch- up behandeling na 3 maanden binnen 1 jaar € 65,00

Touch-up behandeling na 1 jaar € 1119,00

Bij microblading is 1 gratis touch-up behandeling in de prijs inbegrepen en moet meteen worden ingepland bij het maken van je 1ste afspraak. In sommige gevallen is er een 3de behandeling vereist deze zal niet worden berekend als het binnen 2 maanden na de laatste behandeling valt. De 3de  touch-up die buiten de 8 weken valt bedraagt € 65,00, deze zal worden verrekend met de jaarlijkse touch up.