Wat is het verschil tussen een resurfacing en een chemische peeling?

pHformula mag absoluut niet worden vergeleken met een chemische peeling. Chemische peelings werken veelal bovenin de huid en moeten eerst de huid barrière beschadigen alvorens de peeling de huid in gaat. Dit geeft veel vervelling en een lange herstelperiode.

pHformula is nog steeds het énige merk ter wereld dat niet de huid barrière beschadigd om werkstoffen in te brengen.

 

Wat pHformula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen. Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig. Wat pHformula anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid. Wat pHformula hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar zij een patent op hebben.

Dat is resufacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Hoe werkt het?

Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke huidprobleem u wilt aanpakken en welke resurfacing het meest geschikt is.
Na dit uitgebreide consult krijgt u wat huiswerk mee: thuis bereidt u uw huid 2 weken voor met een serum waarin dezelfde werkstoffen zijn verwerkt als in de resurfacing. Op deze manier bouwt uw huid weerstand op.

Resultaat

De dag van de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen kan een lichte vervelling ontstaan. U hoeft voor deze vervelling niet thuis te blijven; u kunt gewoon naar uw werk. Na een week ziet u het resultaat van de resurfacing. Hierna heeft uw huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De resurfacing wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om 4 tot 6 resurfacings om de 3 à 4 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Let wel, dit kan maar 1 keer per jaar! U mag dus totaal maar 6 behandelingen in het jaar. Na een kuur volstaat een behandeling om de 3 maanden voor het behouden van het resultaat. De huid hoeft dan niet weer voorbereidt te worden.

Consult
Voor informatie over de behandeling kunt u een afspraak maken voor een eerste gratis consult. Dit consult duurt ongeveer een half uur; er wordt dan een huidanalyse gemaakt en er wordt samen met u een behandelplan opgesteld. U krijgt dan ook een duidelijk overzicht van de kosten. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact op.

PowerPeels van pHformula

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een resurfacing en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • – Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • – Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • – Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • – Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea
   
Huidverjonging45 minuten€ 79,00
Chronische roodheid en Rosacea45 minuten€ 69,00
Hyperpigmentatie45 minuten€ 89,00
Acne60/75 minuten€ 79,00
Meso Glow75 minuten€ 69,00
(peeling voor algehele huidverbetering en specifieke zones: lijntjes rond de mond, ogen, voorhoofd. Geschikt voor alle huidtypes, voorbereiding niet nodig.)

Met een resurfacing van pHformula kunt u gewoon de volgende dag naar uw werk. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig. Wilt u meer informatie over pHformula en de diverse behandelingen klik dan hier.