Microdermabrasie

Naast de resurfacings wordt er in de salon ook gewerkt met het microdermabrasie apparaat.
Het apparaat werkt met een diamanten opzetstukje waardoor u geen last meer heeft van hinderlijke kristallen en eventuele beschadigingen die hierdoor kunnen ontstaan. 
De diamantbrasie is een intensieve slijpbehandeling die een laag van de huid afhaalt, waardoor het natuurlijke proces van de collageenaanmaak gestimuleerd wordt. De diamantbrasie werkt meer aan de oppervlakte van de huid. De diamantbrasie kan bij elk huidtype gebruikt worden, ook bij de gevoelige huid en de donkere huid.
U kunt de behandeling als kuur doen als er een snelle verbetering van de huid gewenst is. Los ter afwisseling van u andere behandeling, als oppepper voor de seizoenen, of voor een speciale gelegenheid.

De diamantbrasie kan o.a. toegepast worden bij:

– Vermindering van fijne lijntjes en rimpels
– Verslapping van de huid
– Littekens van acne
– Vale huidskleur
– Slechte doorbloeding
– Oneffenheden 

Microdermabrasie          75 minuten   € 85,00

Wat is het verschil tussen een resurfacing en een chemische peeling?

pHformula mag absoluut niet worden vergeleken met een chemische peeling. Chemische peelings werken veelal bovenin in de huid wat veel vervelling geeft en ook een lange herstelperiode geeft.

Wat pHformula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen. Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig. Wat pHformula anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid. Wat pHformula hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar zij een patent op hebben.
Dat is resufacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Hoe werkt het?

Voorafgaand op de behandeling krijgt u een intakegesprek waarin wordt bepaald welke huidprobleem u wilt aanpakken en welke resurfacing het meest geschikt is.
Na dit uitgebreide consult krijgt u wat huiswerk mee: thuis bereidt u uw huid 2 weken voor met een serum waarin dezelfde werkstoffen zijn verwerkt als in de resurfacing. Op deze manier bouwt uw huid weerstand op. Ook na de behandeling gebruikt u thuis 2 weken lang speciale producten van het merk pHformula.

Resultaat

De dag van de behandeling ziet uw huid er heel mooi en strak uit. Na 2 tot 3 dagen kan een lichte vervelling ontstaan. U hoeft voor deze vervelling niet thuis te blijven; u kunt gewoon naar uw werk. Na een week ziet u het resultaat van de resurfacing. Hierna heeft uw huid nog 2 weken nodig om het probleem van binnenuit op te lossen. De resurfacing wordt na 3 weken herhaald. Het advies is om 4 tot 6 resurfacings om de 3 a 4 weken te ondergaan voor het beste resultaat. Let wel, dit kan maar 1 keer per jaar! U mag dus totaal maar 6 behandelingen in het jaar. Na een kuur volstaat een behandeling om de 3 maanden voor het behouden van het resultaat. De huid hoeft dan niet weer voorbereidt te worden.

Consult
Voor informatie over de behandeling kunt u een afspraak maken voor een eerste gratis consult. Dit consult duurt ongeveer een half uur; er wordt dan een huidanalyse gemaakt en er wordt samen met u een behandelplan opgesteld. U krijgt dan ook een duidelijk overzicht van de kosten. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak gerust contact op.

Wat doet het?

Uw huid wordt sterker, stralender en ziet er jonger uit. De resurfacings leveren revolutionaire resultaten op voor de ouder wordende huid, de huid met acne, de huid met ongewenste pigmentatie en de huid met chronische roodheid. Na de behandeling hoeft de huid zich niet te herstellen; er treedt nauwelijks roodheid op en de huid schilfert weinig. Al na de eerste behandeling zal uw huid er frisser, zachter en gezonder uitzien.

PowerPeels van pHformula

Tarieven 2019:  
Huidverjonging60 minuten€ 79,00
Chronische roodheid en Rosacea60 minuten€ 69,00
Hyperpigmentatie60 minuten€ 89,00
Acne60/ 75 minuten € 79,00
Vitamin C Boost60/ 75 minuten€ 69,00
Meso Glow75 minuten€ 69,00
(voor deze behandeling houft uw huid niet voorbereid te worden) 

 Wilt u meer informatie over pHformula klik dan hier.