Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle is opgericht door Carina Franck, een Zuid Afrikaanse die is opgegroeid op een boerderij in de Kalahari woestijn in Afrika. Ze bracht haar kindertijd door in de natuur, waar zij veel van oude geheimen van natuurlijke gezondheid en welzijn leerde kennen. Ook ontwikkelde zij een diepe verbinding met de lokale Khoi San families die haar leerden dat ‘if we all share, we will always have enough’. Door deze ervaringen uit haar kindertijd ontwikkelde Carina de passie om de goedheid van de giften van de natuur met de wereld te delen.

Na het afgelopen decennia voorop te hebben gelopen in de snel bewegende, internationale beauty- industrie als mede-eigenaar en CEO van Nimue Skin Technology erkende Carina dat de verwachting van de moderne eco-smart cliënt aan het veranderen was. Dit inspireerde haar tot het creëren van een reeks eersterangs huid en lichaamsproducten die niet alleen de aardse goedheid van de natuur, maar ook de unieke, zintuiglijke ervaring van Afrika zou vangen. Carina kon al haar passie en 25 jaar vakkennis kwijt in Kalahari Lifestyle en besloot Nimue te verkopen.

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers. Geconcentreerde plantenextracten, Fyto Componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten. Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang. Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.

 • – Kalahari producten zijn 100% natuurlijk
 • – Kalahari producten worden niet getest op dieren
 • – De meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar.
 • – Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, ISO-propyleen, glycol, formaldehyde of minerale oliën
 • – Milieubewust
 • – Betaalbaar
 • – We zijn toegewijd aan onze omgeving en streven ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste van onze ingrediënten zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en onze Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.
 • – Kalahari ondersteunt ook verschillende goede doelen.

Kalahari Lifestyle is maatschappelijk verantwoord. De ingrediënten zijn fairtrade verkregen.  Door de aankoop van een Kalahari product steunt u zonder moeite het:

Kalahari Food Programme, deze verstrekt goede voeding en ondersteuning aan kinderen en hun families.

Medical Outreach programme, verschillede gemeenschappen ontvangen in heel Zuid-Afrika gratis medische zorg.

Bead Project, bij aankoop van een handgemaakt kralenarmbandje worden de deelnemende gezinnen ondersteund.

Micro Business Development, ondersteunt mensen door zakelijke vaardigheden en zelfontwikkeling aan te leren.

Hope Risen Foundation, zet zich in tegen mensenhandel en moderne slavernij.

Dus u boekt prachtige resultaten met uw huid en tegelijkertijd boekt Kalahari prachtige resultaten in de maatschappij.

 

pHformula de nieuwe generatie peelings

Bij BLOOM kunt u diverse resurfacings ondergaan. Deze worden gedaan met het Spaanse merk pHformula.

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid.
Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid.
Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd.
Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea kunnen worden aangepakt.

pHformula

Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde resurfacing.

pHformula staat bekend om zijn kunst op het gebied van huidverandering, de huid anders te laten denken om zo tot een geweldig resultaat te komen.

pHformula zijn no-nonsens producten: geen parfum, geheel eerlijk ontwikkeld en bij de bron waar ingrediënten voor de cosmetica worden ontwikkeld.

Wat is het verschil tussen een resurfacing en een chemische peeling?

 • – pHformula mag absoluut niet worden vergeleken met een chemische peeling. Wat pHformula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen.
 • – Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig.
 •  
 • – Wat pHformula anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid.
 •  
 • – Wat pHformula hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar zij een patent op hebben.
 •  
 • – Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing werkt tevens dieper in het weefsel. pHformula is zo samengesteld dat ook werkstoffen in de huid worden   getransporteerd. Dat is resufacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.
 •  

Chemische peelings werken veelal bovenin in de huid wat veel vervelling geeft. Wat ook een lange herstelperiode geeft. Maar echte huidproblemen zitten veel dieper in de huid en zullen met een oppervlakkige chemische peeling niet kunnen worden aangepakt. Dus waarom gaan we niet dieper werken en behandelen, denken ze bij pHformula? Hiermee is pHformula echt onderscheidend!

Na een resurfacing van pHformula kunt u gewoon de volgende dag naar uw werk!


Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud en resultaat op langere termijn.