Merken

CnC Cosmetics

Veranderingen en ontwikkelingen in de cosmeticabranche volgen elkaar snel op. De verwachtingen zijn nog nooit zo hoog geweest. Wat verwacht u eigenlijk van uw huidverzorgingsproducten en behandelingen? Natuurlijk, zichtbaar en langdurig resultaat!

CnC Cosmetics heeft dan ook een reeks innovatieve, doelgerichte concentraten en hoogwaardige therapieën ontwikkelt die gebaseerd zijn op huidverbetering met een langdurig resultaat. Meer dan alleen verzorgende cosmetische behandelingen biedt CnC Cosmetics dermatologische en preventieve therapieën.

Alle producten zijn vrij van parabenen, parfum, minerale oliën en conserveringsmiddelen.

Deze hoogwaardige, medische behandeling is vanuit de kern cosmetisch en medisch georiënteerd. De producten waarmee behandeld wordt en de producten voor thuisgebruik bevatten een hoge concentratie werkstoffen. Het percentage werkstoffen is nog nooit zo hoog geweest in cosmetische producten. Het resultaat is er dan ook naar!

pHformula de nieuwe generatie peelings

Bij BLOOM kunt u diverse resurfacings ondergaan. Deze worden gedaan met het Spaanse merk pHformula.

pHformula ontwikkelt al meer dan 35 jaar producten op basis van een unieke combinatie van cosmetische en farmaceutische innovaties. pHformula is daarmee de eerste die wetenschap en ervaring samenbrengt tot uiterst effectieve methodes voor huidverbetering.

Professionele pHformula behandelingen

pHformula biedt een breed scala aan producten en behandelingen. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid.
Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid.
Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd.
Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea kunnen worden aangepakt.

pHformula

Het pHformula behandelsysteem is gebaseerd op de technologie van cel-stimulerende medische werkstoffen gecombineerd met het concept van gecontroleerde resurfacing.

pHformula staat bekend om zijn kunst op het gebied van huidverandering, de huid anders te laten denken om zo tot een geweldig resultaat te komen.

pHformula zijn no-nonsens producten: geen parfum, geheel eerlijk ontwikkeld en bij de bron waar ingrediënten voor de cosmetica worden ontwikkeld.

Wat is het verschil tussen een resurfacing en een chemische peeling?

pHformula mag absoluut niet worden vergeleken met een chemische peeling. Wat pHformula echt onderscheidend maakt zijn de toevoegingen van werkstoffen.

Traditioneel wordt bij peelings vaak gewerkt met enkele zuren, deze zijn vaak hoog geconcentreerd welke dan diep in de huid werken. Hierdoor is er vaak lang herstel nodig.

Wat pHformula anders maakt is dat zij meerdere zuren met elkaar combineren en hierdoor laag in percentage kunnen blijven. Hierdoor krijg je cel stimulatie en een zeer snel herstel van de huid.

Wat pHformula hierin uniek maakt zijn de medische werkstoffen met een uniek afleversysteem in de huid waar zij een patent op hebben.

Een chemische peeling werkt alleen aan de oppervlakte van de huid. Een resurfacing peeling werkt tevens dieper in het weefsel. pHformula is zo samengesteld dat ook werkstoffen in de huid worden getransporteerd. Dat is resufacing: het herstructureren van de huid waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt.

Chemische peelings werken veelal bovenin in de huid wat veel vervelling geeft. Wat ook een lange herstelperiode geeft.
Maar echte huidproblemen zitten veel dieper in de huid en zullen met een oppervlakkige chemische peeling niet kunnen worden aangepakt.
Dus waarom gaan we niet dieper werken en behandelen, denken ze bij pHformula? Hiermee is pHformula echt onderscheidend!

Na een resurfacing van pHformula kunt u gewoon de volgende dag naar uw werk!


Optimale formules voor pre- en post ondersteuning

Een op het individu afgestemde behandelmethode voor maximaal resultaat omvat ook een programma voor thuisverzorging die de huid voorbereidt of juist de behandeling compleet maakt. Deze pre- en post producten zijn allemaal op basis van het unieke PH-DVC™ complex. Dit garandeert het hoogst mogelijke resultaat en bewaakt het onderhoud en resultaat op langere termijn.