Bloom beauty treatments

Voor al uw behandelingen

BLOOM beauty treatments

Buttonpic Gezichtsbehandeling
Buttonpic MainPedicure
Buttonpic WaxEpiVevren

mijn missie

Bij BLOOM beauty treatments stapt u uit de dagelijkse drukte en kunt u tijd voor uzelf nemen. U kunt ontspannen gaan liggen en genieten van gezichtsbehandelingen, massages, manicure en alles wat BLOOM nog meer te bieden heeft. Bij alle behandelingen van BLOOM zijn hoogwaardige producten en innovatieve ingrediënten zeer belangrijk zodat u de beste behandeling krijgt met de mooiste resultaten. De merken in de salon zijn vrij van parfum, conserveringsmiddelen, minerale oliën etc. Ook heeft u de keuze uit diverse gespecialiseerde behandelingen voor daadwerkelijke huidverbetering. Er wordt altijd gekeken naar nieuwe methodes en technieken die toegepast kunnen worden in de salon. U weet dus dat u altijd de beste behandeling krijgt. Of u nu een huidprobleem heeft dat verbeterd moet worden of voor pure ontspanning en rust komt bij BLOOM bent u altijd aan het goede adres.

ontspan relax

Over Mij

Mijn naam is Nilusha Putman, gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Naast de basisopleiding schoonheidsspecialiste heb ik ook de voorgezette opleiding schoonheidsspecialiste gedaan, de VO-opleiding. Kort gezegd ben ik verder gegaan en gespecialiseerd in diverse behandelingen. Waar andere schoonheidsspecialistes stoppen ga ik verder.

Ik ben gespecialiseerd in:
– Huidverjonging
– Huidverbetering
– Bindweefselmassage
– Pigmentvlekken
– Acné
– Rosacea en chronische roodheid
– Microdermabrasies
– Peelings / resurfacings
– Microblading (permanente make- up ).

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schoonheidsinstituten, parfumerieën en de gerenommeerde kliniek, Bergman Clinics, ben ik in mei 2010 voor mijzelf begonnen.

Mijn passie ligt bij de huidverbetering. Ik vind het geweldig om mensen met diverse huidproblemen te helpen en hen weer zelfverzekerd de deur uit te laten gaan. Persoonlijke aandacht is ook belangrijk voor mij, omdat ik alleen werk wordt u ook altijd door dezelfde persoon geholpen.

Heeft u een huidprobleem waar ik u mee kan helpen, of wilt u heerlijk ontspannen? Maak dan nu een afspraak bij BLOOM beauty treatments.

Ik hoop u gauw te mogen ontvangen in de salon.

Nilusha Putman

Alle producten
Producten die ik gebruik pHformula en CnC Cosmetics

Tarieven

Gezichts-behandeling

Gezichts-behandeling

(Bindweefsel) Massages

(Bindweefsel) Massages

Microblading

Microblading

Waxen, Wimpers & Wenkbrauwen

Waxen, Wimpers & Wenkbrauwen

Manicue & Pedicure

Manicue & Pedicure

Verven

Verven

een afspraak of informatie?

Contact

Contact informatie

  • Nilusha Putman
  • Laarderweg 197, 1403 RJ Bussum, Nederland
  • +31 (0)6-10314000
  • info@bloombeautytreatments.nl
  • www.facebook.com/Bloombussum/