Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Tijdens de gezichtsbehandelingen wordt er gewerkt met het Afrikaanse merk Kalahari Lifestyle.

Eerst wordt er een intake gedaan, waarbij u precies aan kunt geven wat uw wensen zijn en welk resultaat u graag zou willen. Daarna volgt een huidanalyse en adviseer ik welke behandeling het beste bij uw huid past.

Huidverbetering is een proces, iedere keer als u komt voor een behandeling kijken we samen welke behandeling uw huid op dat moment nodig heeft. Daarnaast is het belangrijk dat u thuis uw behandeling voortzet met de juiste producten. Om uw huid optimaal te verbeteren.

Kalahari Lifestyle

Kalahari Lifestyle is opgericht door Carina Franck, de vrouw achter Nimue Skin Technology. Ze heeft dit merk samen met een team van botanische experts en cosmetische wetenschappers ontwikkeld.
De huidverzorgingsproducten van Kalahari hebben een effectieve formulering van plantaardige oliën en Afrikaanse plantenextracten, dit zorgt bij elke behandeling voor een direct zichtbaar resultaat.

Het bijzondere aan de behandelingen is dat elke behandeling aangepast kan worden aan de behoefte van uw huid.

Kalahari is meer dan alleen maar huidverbetering, het is een ware reis naar Afrika. De kleuren van de aarde, de zachte texturen en de bijzondere geuren.

Toewijding aan kwaliteit

Grote zorg gaat gepaard bij de selectie van ingrediënten van superieure kwaliteit en alleen de zuiverste natuurlijke plantaardige oliën en duurzame bronnen worden gebruikt.

  • Kalahari producten zijn natuurlijk
  • ​Dierproefvrij
  • Geen dierlijke grondstoffen
  • De meeste verpakkingen zijn recyclebaar en herbruikbaar.
  • Kalahari producten bevatten geen: parabenen, sulfaten, derivaten, ISO-propyleen, glycol, formaldehyde of minerale oliën
  • Milieubewust
  • Betaalbaar
  • Kalahari is toegewijd aan onze omgeving en streeft ernaar om duurzame natuurlijke hulpbronnen te gebruiken. De meeste ingrediënten van Kalahari zijn gekoppeld aan Fair Trade organisaties en de Khoi San Rooibos thee wordt organisch geoogst.
  • Kalahari is maatschappelijk betrokken en ondersteunt diverse goede doelen in Afrika.

Wilt u meer weten over Kalahari Lifestyle klik dan hier.

Kalahari Basic ( elk huidtype )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, masker, massage van nek en schouders, afsluitende crème.
€ 44,00
Lipid Rich treatment ( elk huidtype, behalve vette huid )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, massage van gezicht, hals en schouders met honeybushmasker en facial butter, afsluitende crème.
€ 60,00
Vita-gel treatment ( elk huidtype, behalve de gevoelige huid )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, vita- gel, honeybush masker, massage van nek en schouders, phyto treatment gel, afsluitende crème.
€ 60,00
Phytic Clay treatment ( vette huid, acne, pigmentvlekken )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, clay mask, honeybush masker, massage van nek en schouders, afsluitende crème.
€ 60,00
Pure Vitamin C treatment ( elk huidtype )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, vitamine C behandeling, honeybush masker, massage van nek en schouders, phyto treatment gel, afsluitende crème.
€ 69,00
Phyto Enzyme Compound (PEC) ( elke huidtype )
Reiniging, peeling, epileren en onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, phyto treatment gel, honeybush masker, afsluitende crème.
€ 69,00
D-Age Peel
Intensieve peeling voor diverse huidproblemen. Alleen in overleg met de specialist en bij ervaring met Kalahari.
€ 79,00
Power Peel
De meest effectieve en sterke peeling voor diverse huidproblemen. Alleen in overleg met de specialist en bij ervaring met Kalahari.
€ 89,00