Over BLOOM

Welkom bij BLOOM beauty treatments!

Mijn naam is Nilusha Putman, eigenaresse en gediplomeerd schoonheidsspecialiste.
Na de basisopleiding schoonheidsspecialiste heb ik de voortgezette opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd, de VO-opleiding. Kort gezegd ben ik verder gegaan waar andere schoonheidsspecialistes stoppen.

Ik ben gespecialiseerd in:

  • Bindweefselmassage
  • Acne
  • Huidverbetering
  • Pigmentvlekken
  • Rosacea / chronische roodheid
  • Peelings

Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende schoonheidsinstituten, parfumerieën en de gerenommeerde kliniek, Bergman Clinics, heb ik mei 2010 BLOOM beauty treatments opgericht.

Ik streef als schoonheidsspecialiste naar perfectie in resultaat, eerlijk advies en passie in uitvoering!
Mijn focus ligt daarbij op werken met natuurlijke producten zonder agressieve ingrediënten, direct zichtbaar resultaat en ontspanning.

Wat betekent BLOOM voor u?

Bij de behandelingen van BLOOM wordt er gewerkt met de natuurlijke producten van het Zuid Afrikaanse merk Kalahari Lifestyle. Daarnaast is het Nederlandse merk voor spraytans Marc Inbane ook verkrijgbaar in de salon.

De merken in de salon zijn dierproefvrij, van natuurlijke oorsprong, vrij van parfum en minerale oliën.

Of u nu verbetering voor een huidprobleem wilt of puur voor ontspanning en rust komt, bij BLOOM bent u altijd aan het goede adres.

Gediplomeerde schoonheidsspecialiste

BLOOM is aangesloten bij de brancheverenging ANBOS, hierdoor bent u als klant verzekerd dat u bij een gediplomeerde schoonheidsspecialiste terecht komt. Tevens moet een ANBOS lid zich houden aan de richtlijnen voor hygiëne, arbeid en milieu.